Разработано с JooMix.

Wie zijn  wij


Pardoel tegels & sanitair is uw Tegelzetter voor Kaatsheuvel en omgeving. Al jaren zijn wij toonaangevend in deze regio en staan wij bekend om onze uitstekende service, de kwaliteit die we leveren, de garanties die we verstrekken en de concurrerende offertes waarmee we velen al hebben verbaasd.

 

Bent u op zoek naar een tegelzetter in Kaatsheuvel en omstreken dan bent u bij Pardoel tegels & sanitair bij het juiste adres. Met veel kennis, ervaring en deskundigheid maken onze enthousiaste medewerkers uw project tot een droomproject. De mooiste tegelvloeren, natuursteenvloeren en badkamers hebben zij al gerealiseerd. Ze gaan graag ook voor u aan de slag.

 

 


Tegelwerk

Het allerliefst zijn we mooie tegelwerken aan het maken! Secuur helpt je graag jouw woonhuis weer een stukje mooier te maken. Of het nu de vloer is, badkamer, keuken, wc of een buitenproject, bij Secuur weet je zeker dat het goed wordt gedaan!

 

 

Sanitair

Heeft u net een woning gekocht en mag u zelf beslissen hoe uw sanitaire ruimtes eruit komen te zien, dan is dit uw kans om de badkamer en het toilet van uw dromen te realiseren. Pardoel tegels & sanitair helpt u graag met een gedegen advies en het maken van een ontwerp,

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Contact Ons

Gebruik ons formulier om contact op te nemen. of stuur een mail naar info@pardoelkaatsheuvel.nl